Annons

Konsert med Hasse Andersson i Glimåkra

GLIMÅKRA Guld och gröna skogar i kyrkan
Östra Göinge • Publicerad 27 augusti 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter succén i melodifestivalen är Hasse Andersson stekhet. Nu ska han spela i Glimåkra tillsammans med Monica Forsberg.– Vi har ju ordnat konserter under ett antal år med kända namn som Sten & Stanley och Cyndee Peters och även en del lokala förmågor. Och det vill vi ju fortsätta med, säger Leif Karström i Broby Rotaryklubb.

Ni har onekligen valt en högaktuell artist i år?– Vi bokade faktiskt honom innan melodifestivalen, så på så sätt hade vi lite tur. Vi har haft Hasse Andersson på önskelistan rätt länge.Karström hyllar näringslivet, som har ställt upp och gjort det möjligt att arrangera konserten med ”Kvinnaböske”.– Kostnaderna är täckta, så allt vi får in går oavkortat till våra hjälpprojekt för fattiga och utsatta i världen.

Annons

Hur mycket folk tror du att det kommer den 6 september?– 550 personer är ju max vad här går in och vi är optimister och tror att vi fyller kyrkan. Vi märker ju att det finns ett stort intresse, säger Karström och passar på att informera lite om Rotarys hjälparbete. Skolgångsprojektet för fattiga barn i Kiev och hjälp till de jordbävningsdrabbade områdena i Nepal är några exempel på internationella projekt som pengarna går till. Även lokalt driver Rotary olika projekt inriktade på ungdomar.

bild 1/2
Leif Karström, Broby rotaryklubb, inför konsert med Hasse Andersson i Glimåkra kyrka.
Hasse Andersson kommer till kyrkan i Glimåkra.
Leif Karström, Broby rotaryklubb, inför konsert med Hasse Andersson i Glimåkra kyrka.
Hasse Andersson kommer till kyrkan i Glimåkra.
Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons