Annons

Viktiga profiler prisades med blommor och ära

VINSLÖV Profiler prisades på Vinslövsdagarna.
Hässleholm • Publicerad 3 september 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var andra året som utnämnandet av årets Vinslövsprofiler genomfördes.– Vi har fått in dubbelt så många röster som i fjor, konstaterade Jeanette Junge, ordförande i Vinslövsdagarna nöjt, minuterna innan hon skulle upp på Partyfabrikens scen och presentera vinnarna.

Till årets Vinslövsbo utsågs alltså Robin Gustavsson och Erik Gustavsson.– De både fick exakt lika många röster, kunde Jeanette Junge berätta.Till årets idrottsprofil valdes Vinslövs Handbollsklubb (VHK) och till årets företagare utsågs Malin Carlsson på Carlsson design- och interiör.Priset årets surprise gick till Väntjänsten i Vinslöv.Väntjänsten, frivilliga som hjälper och stöttar äldre på olika sätt, fick dessutom en penninggåva på 2 250 kronor i bidrag till sin verksamhet.– Säle på Partyfabriken skänker dessutom all pant från kvällens försäljning till Väntjänsten, så passa på att ta en läsk eller en öl extra i kväll, manade Jeanette Junge från scenen.Partyfabriken fick dessutom ett specialpris av arrangörerna för sitt samarbete kring Vinslövsdagarna.

Annons

Har arrangemanget satt sig hos Vinslövsborna?– Ja absolut. Tanken är att det ska passa för alla, stora som små, berättar Jeanette Junge.Vinslövsdagarna pågår fram till lördag natt. Det finns mat och dryck, det blir dans till Bernardz, uppträdande av Partyfabriken, Nick Borgen och Dogge Doggelito.Därutöver kringaktiviteter som tivoli handbollsturnering, barnteater med mera.I år är det femte året i rad som 75-års jubilerande Handelsföreningen arrangerar Vinslövsdagarna tillsammans med Partyfabriken.

bild 1/3
Årets företagare blev Malin Carlsson som driver Carlsson interiör- och design.
Guldglittrande konfetti omgav Vinslövsprofilerna som prisades på torsdagskvällen när Vinslövsdagarna inleddes. FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Två Gustavsson, Robin och Erik, fick dela på priset Årets Vinslövsbo. FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Årets företagare blev Malin Carlsson som driver Carlsson interiör- och design.
Guldglittrande konfetti omgav Vinslövsprofilerna som prisades på torsdagskvällen när Vinslövsdagarna inleddes. FOTO: CARL-JOHAN BAULER
Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons