Efter ett par timmars köande på Cigarrmagasinet fick Robin Wendel (höger) äntligen biljetterna till Bruce Springsteens tredje Ullevikonsert av Roger Nordh som hade fullt upp med att sälja biljetter under måndagsförmiddagen. Foto: Robert Rolf
Det var trångt om saligheten i väntan på att biljetterna till Bruce Springsteens tredje Ullevikonsert skulle släppas. Foto: Robert Rolf
Det gällde att vara på den säkra sidan och några av de köande försökte själva komma in på säljande Ticnets hemsida för att få tag i biljetter. Foto: Robert Rolf

Flera timmars väntan för Springsteen-biljetter

HÄSSLEHOLM Bruce Springsteens mest hängivna fans köade flera timmar för att få tag i en biljett till konserten på Ullevi. På Cigarrmagasinet var Robin Vendel först att lösa ut biljetter till konserten i juli.

Biljetterna till Bruce Springsteens två konserter på Ullevi i Göteborg vid midsommar såldes slut på bara ett par timmar för halvannan vecka sedan. I förra veckan kom besked om att han gör ytterligare en spelning på Ullevi den 23 juli, och i går släpptes biljetterna till den konserten.
På Cigarrmagasinet köade ett 20-tal fans för att få tag i de åtråvärda biljetterna, och det rådde en ganska tryckt stämning innan Peter Johansson kom ut med en hög biljetter. Den något nervösa stämningen berodde delvis på att det var en osäkerhet på hur många biljetter som varje person fick köpa, och om alla som köade skulle få biljett.
Några av de köande försökte också själva komma in på säljande Ticnets hemsida för att lägga beslag på biljetter. Även om det gjordes klart att biljetter var på gång vågade de köande inte ta ut något i förskott.
– Jag får ont i magen. Jag vill se dem innan jag vågar tro på det, säger en tjej i kön.
Robin Vendel var först i kön och var på plats långt innan kockan nio, och det lönade sig. Vid halv tio hade han dyrgriparna i sin hand som innebär att han kommer att stå längst fram den 23 juli – också.

Blir det första gången du ser honom eller har du sett honom tidigare?
– Jag ska se alla tre konserterna i Göteborg och två i Milano, så efter det har jag sett honom 26 gånger, säger Robin Vendel.

Vilken av konserterna är den bästa du sett?
– Alla har varit bra, men den andra på Ullevi 2012 tycker jag nog.

Och om du får välja en favoritlåt, vilken blir det då?
– The River, svarar Robin Vendel snabbt.

Dagens fråga

Kommer du att kolla på Allsång på Skansen i år?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×