Annons

Mimmi Karlsson Bernfalk lämnar Norra Skåne

Nyheter Norra Skånes chefredaktör och ansvariga utgivare Mimmi Karlsson Bernfalk har på onsdag morgon meddelat att hon lämnar sin tjänst på tidningen. Hon kommer under våren att börja som chefredaktör för Blekinge Läns Tidning i Karlskrona.
Publicerad 14 december 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

I ett mejl till redaktionen skriver Mimmi Karlsson Bernfalk att beslutet kommer efter många och långa funderingar och stor vånda.

Annons

Hon säger att hon i tider av förändringar alltid har förespråkat vikten av att också ifrågasätta chefsroller när övrig organisation förändras.

Mimmi riktar ett tack till ägare och styrelse för det stöd och förtroende hon som chefredaktör och ansvarig utgivare i alla lägen känt från deras sida och tackar även vd och närmsta kollegor för ett spännande arbete tillsammans.

Tjänsten som chefredaktör för Blekinge Läns Tidning kommer Mimmi Karlsson Bernfalk att tillträda någon gång under våren.

NSk
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons