Annons

VHK ska ”våga, våga, våga”

Sport • Publicerad 14 januari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Serien vänder och således åker Vinslövs HK idag till Göteborg för att återigen ta sig an HP Warta, en vecka efter att ha förlorat hemma med 23-27.

Chans till revansch?

Annons

– Chansen finns alltid. Men vi är väl lite ont om folk, säger tränaren Peter ”Cassa” Jönsson.

Saknas gör bland annat de båda mittniorna Erik Isberg, som fick en hjärnskakning i det senaste mötet, och Anton Andersson, som ska skriva tenta. Lösningen stavas Andreas Johnsson.

– ”Adde” får ta lite större ansvar. Sedan har vi tränat in lite varianter som vi hoppas ska fungera, med lite större rörelser, säger ”Cassa”.

Annars har förberedelserna inte varit optimala. Efter att ha luftat hela truppen i förra mötet var tanken att fokusera mer på spelet under den gångna träningsveckan.

Men av olika orsaker har närvaron varit dålig.

– Några har jobbat och sen ställde vädret till det.

Samtidigt har ”Cassa” börjat implementera lite nya ingångar i spelidén som han hoppas få se prov på mot Warta. Och inte minst vill han att de ska ta för sig mer.

– Jag är mycket för att de ska våga, att varje individ ska ta sitt ansvar och våga, våga, våga tills jag byter ut dem, säger han och fortsätter:

– Ska vi ha en chans mot Warta måste vi våga.

Trots att de under veckan haft omständigheterna emot sig hoppas VHK-tränaren alltså att trenden ska vända och att Vinslöv ska kunna besegra göteborgarna, om inte annat på ren inspiration.

– Vi ska släppa på handbromsen och gör vi det så går det vägen, avslutar ”Cassa”

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons