Annons

Vittsjö förlorade mot Bröndby

Sport • Publicerad 12 februari 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

– Men det är klart att det fanns en del positivt även om det tar tid att få ihop spelet, menade Thomas Mårtensson, tränare i Vittsjö.

– Bröndby har ett halvt dussin landslagsspelare i sin trupp så det var förstås bra motstånd vi stötte på.

Annons

Vittsjö kom till spel utan en handfull startspelare (bland annat Markstedt, Alanen, Okobi och Lundh) och Mårtensson var inte nöjd med spelet i den första halvleken.

– Nej, passningsspelet var inget vidare där men det blev bättre efter paus, ansåg Mårtensson som fick se Bröndby ta ledningen i mitten av den första halvleken.

I den andra halvleken tvingades Mårtensson byta ut Sandra Adolfsson sedan mittfältsstrategen stukat foten och istället sattes Emma Nielsen in.

– Förhoppningsvis ingen fara med Sandras fot men vi får se, förklarade Vittsjötränaren vars manskap skapade en del i den andra halvleken.

Linda Sällström sköt strax över i ett friläge och Fanny Kristiansson Ronnstam prickade till och med ribban men närmare än så kom inte Vittsjö något mål på dansk mark den här gången.

– Nyttigt ändå med de här matcherna där en del spelare får känna på hetluften ordentligt, ansåg Mårtensson.

Vittsjös nästa uppgift är av tävlingskaraktär eftersom laget ställs mot Mallbacken i Svenska cupens åttondel i Karlstad Airdome kommande lördag.

– Men först jobbar vi vidare en vecka till på träningsplanerna, förklarade Mårtensson.

Vittsjös startelva : Shannon Lynn – Lisa Klinga, Alexandra Benediktsson, Ifeoma Dieke, Amanda Persson – Mathilda Olsson, Johanna Andersson, Sandra Adolfsson, Rachel Mercik – Ebba Hed, Linda Sällström.

Spelade gjorde även: Fanny Kristiansson Ronnstam och Emma Nielsen.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons