”Statarsamhället har vi avskaffat”

HÄSSLEHOlM I ett brev till Hässlehoms kommun skriver företrädare för konkurrerande Röke Buss AB att det som har avslöjats på Bergkvarabuss rimmar illa med kommunens krav i upphandling av skolskjutsar.

”Vi är inte perfekta, men vi anlitar inga rumänska bemanningsföretag och statarsamhället har vi avskaffat här på Röke Buss AB” står det bland annat i brevet, undertecknat av Thomas Wehlin, som sitter i ledningen för Röke Buss AB.

Han ville under måndagen inte uttala sig i tidningen men tycker att det som har uppdagats rimmar illa med kommunens krav i upphandling av skolskjuts.

I brevet från Röke Buss citeras också de särskilda kontraktsvillkor som har med de sociala kraven att göra.

Dagens fråga

Brukar du delta i diskussioner kring nyheter i sociala medier?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×