Osby behåller serieledningen

Sport IFK Osby behåller serieledningen i fyran.
Sport • Publicerad 29 april 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

IFK Osby behåller serieledningen i fyran. Detta efter 2–1, halvtid 0–0 hemma mot Veberöd.

– En bra motståndare men jag är väldigt nöjd med killarna som vänder 0–1 i början av den andra halvleken till seger, förklarade Osbytränaren Mattias Nilsson.

Osbys kvittering i den 67:e minuten gjordes av inhopparen Gentrit Bungu och segermålet i 73:e på volley av Ivan Andonovski.

Hjärsås/Värestorp grejade 1-1 på bortaplan mot Tomelilla i en match där alla målen gjordes före paus.

Linus Hurtig blev målskytt för Hjärsås/Värestorp assisterad av spelande tränaren Emil Rydh-Persson. Notabelt också att Daniel Feustel i gästernas mål räddade en straff i den andra halvleken.

– Nöjd med poängen och jag tror att många lag får problem här i Tomelilla, tyckte Hjärsåstränaren Rydh-Persson.