Vinslöv får ladda för en avgörande kvalmatch mot allsvenskan

Sport Vinslövs HK får ladda för en tredje och direkt avgörande match i Tumba kommande onsdag.
Sport • Publicerad 29 april 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Erik Isberg ligger skadad och Albert Cervin kallar på läkare vid kvalmatchen i Tumba som Vinslöv förlorade. foto: BILDBYRÅN

Detta efter förlust på lördagen där hemmalaget kunde vinna med klara 29–21, halvtid 14–10.

– Ja, det fungerade inte riktigt bra för oss idag, tyckte Vinslövstränaren Peter ”Cassa” Jönsson efter storfölusten.

– Men nu är det 1–1 i matcher och jag tycker att vi har goda chanser i den avgörande matchen.

Vinslöv inledde bra och ledde i början men hemmalaget kom allt mer in i matchen och tog över målinitiativet i den första halvleken.

– Tyckte inte heller att vi hade domarna med oss under de första 30 minuterna, ansåg ”Cassa” Jönsson.

– Vi åkte på några riktiga ”överfall” och när vi sedan trodde att nivån låg där åkte vi istället på utvisningar.

I andra halvlek, och sedan först Erik Isberg skadat knäet med ambulansfärd som följd och sedan Elias Holmström åkt på sin tredje utvisning och rött kort, rann siffrorna iväg till Tumbas fördel.

– Men vi kommer igen på onsdag, lovade Peter ”Cassa” Jönsson.

Målskyttar Vinslöv: Tobias Nordahl 6, Elias Holmström 5, Robin Håkansson 5, Wictor Rundqvist 3, Jacob Friberg och Albert Cervin.