Annons

Årets Nyföretagare utsedd

HÄSSLEHOLM Två brandingenjörer som tidigare arbetat på större firmor, men som sedan startat eget. Nu är de utsedda till Årets Nyföretagare 2017 i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 19 oktober 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Nyföretagarcentrum i Hässleholm utser varje år Årets Nyföretagare och i år går priset till Brandkonsultbyrån Sverige AB. Bakom företaget står Jesper Lund Rantzer och Anton Dahlgren som båda är brandingenjörer och arbetat på större firmor tidigare.

I fjol tog de steget till att bli egna företagare och startade Brandkonsultbyrån. Deras utveckling har gått snabbt vilket Nyföretagarcentrum uppmärksammat, och med följande motivering får de priset som Årets Nyföretagare 2017.

Annons

"Med brand i hjärta och säkerhet i blick har de tagit sig an och bemästrat en svår och utmanande bransch. Med god planering, imponerande kompetens och ett sanslöst driv har de på mycket kort tid skapat ett lönsamt och växande företag. Deras vilja till samarbete med andra företag och höga ambitioner inspirerar redan det övriga näringslivet och det är vår förhoppning att deras framtida tillväxtresa får fortsätta så som den börjat – i och tillsammans med Hässleholm."

Priset för Årets Nyföretagare 2017 delas ut på Hässleholms galakväll den 17 november.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons