Annons

Nytt matchdatum för 59:an

BOWLING Då Jenny och Cajsa Wegner spelar bowling-VM i Las Vegas i månadsskiftet november-december flyttas den sista serieomgången innan i jul.
Sport • Publicerad 3 november 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Då Jenny och Cajsa Wegner spelar bowling-VM i Las Vegas i månadsskiftet november-december flyttas den sista serieomgången innan i jul. Sammandragningen i Turbanhallen innehållande de fyra matcherna 59:an – Kulladal, Olofström–Kulladal, Olofström–Bulltofta och 59:an–Bulltofta skulle enligt programmet spelats den 2 december.

Men nu har de fyra kubbarna klubbarna i sydallsvenskan kommit överens om ett nytt datum. Det blir i stället spel efter årsskiftet då speldatumet blir söndagen den 18 februari. 59:an äntrar bowlingbanorna i Hässleholm redan klockan 9.00 då de möter Kulladal. Match nummer två för 59:an mot Bulltofta börjar 15.20.

Det blir ett tufft program för 59:an då de dagen innan möter Olofström i den ordinarie omgången. Men det blir lika för alla då både Kulladal och Bulltofta har lördagsmatcher.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons