Nytt matchdatum för 59:an

BOWLING

Då Jenny och Cajsa Wegner spelar bowling-VM i Las Vegas i månadsskiftet november-december flyttas den sista serieomgången innan i jul. Sammandragningen i Turbanhallen innehållande de fyra matcherna 59:an – Kulladal, Olofström–Kulladal, Olofström–Bulltofta och 59:an–Bulltofta skulle enligt programmet spelats den 2 december.
Men nu har de fyra kubbarna klubbarna i sydallsvenskan kommit överens om ett nytt datum. Det blir i stället spel efter årsskiftet då speldatumet blir söndagen den 18 februari. 59:an äntrar bowlingbanorna i Hässleholm redan klockan 9.00 då de möter Kulladal. Match nummer två för 59:an mot Bulltofta börjar 15.20.
Det blir ett tufft program för 59:an då de dagen innan möter Olofström i den ordinarie omgången. Men det blir lika för alla då både Kulladal och Bulltofta har lördagsmatcher.

×