Annons

Över 20 000 till O-ringen?

ORIENTERING När den första anmälningsperioden är över till nästa sommars O-ringen har inte mindre än 8 482 personer bokat en start.
Sport • Publicerad 6 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

När den första anmälningsperioden är över till nästa sommars O-ringen har inte mindre än 8 482 personer bokat en start. Utifrån tidigare års anmälningsmönster uppskattar man att det totalt kan bli 20 000 till 22 000 deltagare som under tävlingsveckan genomför uppemot 100 000 starter.

– Kul att så många vill uppleva både vår fantastiska terräng och allt vad Höga Kusten har att erbjuda, säger Clas Engström, generalsekreterare för O-Ringen Höga Kusten 2018.

O-Ringen avgörs mellan den 21 till 27 juli och tävlingarna går alla i närheten av centrala Örnsköldsvik. Orienteringsfesten kretsar kring evenemangsarenan Fjällräven Center som ligger i centrala Örnsköldsvik där O-Ringentorget också är förlagt.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons