Annons

Ineffektivt Tyringe föll i Norrahammar

Sport • Publicerad 19 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Tyringe fick återbud från backen Christoffer Rasch till matchen mot Dalen.

– Han fick tacka nej då han fått bakslag från sin infektionssjukdom. Det var dock inte i lungorna denna gång utan det satt i halsen. Förhoppningsvis är det bara en reaktion men vi tog det säkra före det osäkra då vi inte ville äventyra något, säger Norell.

Annons

Som tycker att hans Tyringe hade bra kontroll på läget förutom en sex-sju minuter i den andra perioden. Då kom också det enda målet i matchen som gjordes av Kalle Hult. En spelare som var i just Tyringe under den förra säsongen.

– Släkten är värst. Målet kom i en period då Dalen skapade ett par tre riktigt vassa lägen, säger Marcus Norell vars lag även de hade sina chanser att göra mål.

– Det kan man säga. Vi hade två i stolpen samt flera både två mot ettlägen och tre mot tvålägen men pucken ville inte in. Vi var även ineffektiva i power play. Det känns inte bra då det var andra matchen i rad vi inte gjorde mål.

Att hans Tyringe bara föll med uddamålet är ingen tröst för Norell.

– Nej, jag skiter fullständigt i och vi förlorar med 10–0 eller 1–0.

Bäst i Tyringe var målvakten Emil Hedman. Han hade en svettig afton och räddade 42 av 43 skott.

För Tyringe är det nu ner i gruvan igen. Bland annat måste målskyttet bli effektivare inför lördagens jumbofinal mot Grästorp.

– För oss gäller det att bli ännu mer konsekventa i vår spelidé, säger Marcus Norell.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons