Annons

Vägbråket: Kallades dement

OSBY Vägtvisten utanför Osby fortsätter.
Osby • Publicerad 22 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Vägtvisten utanför Osby fortsätter. Nu har nya polisanmälningar inkommit. Bland annat är mannen som placerat ut de stora stenarna upprörd för att han ska ha kallats dement av personer som kört på vägen.

Norra Skåne skrev i tisdags om vägbråket. En man placerade ut stora stenar vid vägen och satte upp en skylt med budskapet att här fick inga obehöriga köra. Boende i området menade att de har rätt att köra på samfällighetsvägen för att ta sig till sina bostäder. De är dessutom oroliga för att räddningspersonal inte ska kunna ta sig fram till bostäderna vid en eventuell nödsituation.

Annons

Stenarna plockades bort och placerades tillbaka och båda sidorna lämnade in polisanmälningar om egenmäktigt förfarande.

Nu har ytterligare polisanmälningar i ärendet kommit in. Boende menar fortfarande att stenarna inte får blockera vägen, medan mannen som placerat ut stenarna anser att folk kör olovligen på vägen samt att han blivit förolämpad och kallad dement.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons