Annons

Nu laddar Glimma för play off hemma

Sport Trots att Glimma HK, av olika anledningar, åkte till Kirsebergs ishall och mötet med Malmö IK med bara elva utespelare tog man den elfte trepoängaren i vårserien.
Sport • Publicerad 19 februari 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

– Och revansch mot Malmö IK, som är det enda laget som vi förlorat mot i den här serien, förklarade Glimmacoachen Johan Sandmark efter segern med hela 10–5, periodsiffror 3–2, 3–1, 4-2.

– Klart jag är nöjd med insatsen i vårserien.

Annons

Glimmalaget var brandskattat genom en kombination av sjukdomar, förhinder på grund av jobb samt att några spelare med diverse skavanker sparades.

Seriesegern i fortsättningstrean, vilken blev klar redan under förra veckan, betyder också att Sandmarks mannar nu ställs mot Limhamn, som avslutade spelet i Alltrean genom att förlora hemma mot Virserum med 4–7, i play off.

Första mötet går i Trollarinken på torsdag och med retur i Limhamn på lördag.

En eventuell tredje match spelas även den i Limhamn och det redan på söndag.

– Många tankar idag låg förstås på torsdagen men vi var ändå ett betydligt bättre lag än Malmö IK, förklarade Sandmark vars andraformation var synnerligen poängsugen den här dagen.

Gustav Johansson noterades för sex poäng (3+3) och kedjekompisarna Victor Nilsson 4 (2+2) samt Oscar Alricsson 4 (1+3).

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons