Annons

Osby spelar för kontraktet

Sport • Publicerad 25 februari 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Thomas Mader gjorde det viktiga 3–3-målet i Gislaved som gör att hans Osby har ett bra utgångsläge inför serieavslutningen. FOTO: JÖRGEN JOHANSSON/ARKIV
Thomas Mader gjorde det viktiga 3–3-målet i Gislaved som gör att hans Osby har ett bra utgångsläge inför serieavslutningen. FOTO: JÖRGEN JOHANSSON/ARKIV

Osby gjorde en bra insats i onsdags då de tog en poäng borta mot serieledande Gislaved. En match som lovar gott inför avslutningen av fortsättningstvåan i morgon söndag mot Boro/Vetlanda.

– Vi kunde till och med tagit tre poäng i Gislerinken. Tycker att vi spelmässigt gjorde en mycket bra insats, säger Blomqvist.

Annons

– Vi har nu mött två topplag i rad och spelat bra. Det är något vi får ta med oss till matchen mot Boro/Vetlanda.

Då är även Ludvig Omdal-Persson tillbaka i laget.

– Han var sjuk senast men har varit med på de senaste träningarna. I övrigt är det just nu inga skador i truppen så vi räknar med att komma till spel med allra starkaste lag.

Det ser i varje fall väldigt gynnsamt ut i tabellen för Osby.

Inför avslutningsomgången ligger OIK på sjätte plats med två poäng och fyra plusmål före Nässjö under kvalstrecket. De senare möter Jonstorp hemma i sista matchen, som spelar om seriesegern, medan Osbys motståndare Boro/Vetlanda inta har något att spela om förutom äran.

– Boro är en lurig motståndare som checkar högt och går hårt på backarna, säger Osbytränaren som dock medger att hans lag har ett gynnsamt läge.

– Men vi får bortse från matchen i Nässjö och koncentrera oss på vår egen match. Vi har mycket att spela för så jag vill se en inställning från spelarna som om det vore en VM-final.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons