Annons

Ny ordförande i Göinge Näringsliv

LÖNSBODA/ÖSTRA GÖINGE Göinge Näringsliv har ny ordförande. På årsmötet tog Camilla Larsson över klubban efter Jahangir Hejazi.
Östra Göinge • Publicerad 21 mars 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Camilla Larsson, ordförande i Göinge Näringsliv.
Camilla Larsson, ordförande i Göinge Näringsliv.

Camilla Larsson driver LCAM Konsult och har varit med i Göinge Näringsliv i ett år. När Jahangir Hejazi klev av som ordförande eftersom tiden inte riktigt räckte till gick frågan till Camilla Larsson.

Tvekade du innan du tackade ja?

Annons

– Inte ett dugg. Efter en lite tuffare period har vi jobbat upp en bra plattform, en bra grund att stå på. Vi har fått in nya medlemmar och gamla medlemmar har kommit tillbaka. Så det är bara att köra på, säger Larsson.

Hon har lång erfarenhet av arbetsmarknads- och näringslivsfrågor och anser att Göinge Näringsliv fyller en viktig funktion.

Att bygga nätverk och byta erfarenheter är värdefullt och Camilla Larsson brinner för verksamheten.

En verksamhetsplan ligger strax klar och olika aktiviteter och företagsbesök håller på att planeras in.

Närmast ska Göinge Näringsliv prisa Årets företagare och Årets queenia på Göinge afton och snart kommer nystartade Näringslivsmagasinet ut på nytt.

– Ja, det blir ett nummer i vår och ett till hösten, berättar Camilla Larsson.

Camilla Larsson bor Lönsboda och driver sitt företag hemifrån.

Göinge Näringsliv har främst varit ett nätverk för företagare i Östra Göinge, men nu har man en ordförande från Osby kommun?

– Det är inget konstigt. Vi har medlemmar från Östra Göinge kommun med omnejd där flera är från Osby, och våra medlemmars kundkrets begränsar ju sig inte till en kommun. Så det finns ett värde i att samarbeta över kommungränserna, säger Larsson.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons