Annons

IFK förlänger med Lindroth

FOTBOLL IFK Hässleholm har skrivit ett nytt treårskontrakt med Gustaf Lindroth.
Sport • Publicerad 26 april 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

IFK Hässleholm har skrivit ett nytt treårskontrakt med Gustaf Lindroth.

– När han kom till oss ifjol var han ett oprövat kort och då skrev vi ett tvåårskontrakt. Vi ser vilken fantastisk fotbollsspelare han är så nu ville vi förlänga, förklarar IFK:s vice ordförande Henrik Jönsson

Annons

Gustaf Lindroth skadade sig i genrepet men var tillbaka i hemmamatchen mot Dalstorps där han svarade för ett succéinhopp och frälste IFK med matchens enda mål.

– Han gick ju för fullt på träningarna veckan före matchen, ville spela från start och blev besviken när han inte fick göra det. Han blev sådär härligt grinig som man ska vara. Det är en go inställning, säger Jönsson.

– Gustaf är en jäkligt bra kille vid sidan om planen, en sån som man vill ha hos sig. Han bidrar med energi och ställer alltid upp när det ska göras grejer.

Den offensive mittfältaren känner att han har hittat rätt i den gulsvarta munderingen:

– Jag trivs bra i IFK. Det är gott kaffe, bra grabbar och bra stöd runtomkring. Det känns som en fin miljö att kunna utvecklas i, säger Gustaf Lindroth.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons