Annons

Försökte döda sin fru – två gånger

Nyheter En brittisk sergeant döms för att ha försökt att röja sin fru ur vägen – genom att döda henne. Två gånger.
Publicerad 25 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter att ha försökt döda sin fru Victoria Cilliers två gånger genom att ha saboterat hennes fallskärm och manipulerat en gasspis i deras hem i södra England döms nu den brittiske sergeanten Emile Cilliers skriver The Guardian.

Motivet ska ha varit att få ut fruns livförsäkring för att betala av sina skulder och starta ett nytt liv med en av sina älskarinnor och de både dåden ska ha skett bara dagar mellan varandra under 2015.

Annons

Victoria Cilliers överlevde mirakulöst  fallet på 1220 meters höjd tack vare att hon landade på en nyplöjd åker men fick svåra rygg- och benskador.  Hon är en erfaren fallskärmshoppare och förstod efter fallet att någon mixtrat med hennes fallskräm.

Rätten ansåg även att Emile Cilliers ska ha utsatt parets två yngsta barn för fara när han manipulerat med gaspisen. Emile Cilliers nekar till anklagerserna och straffet väntas faställas vid ett senare tillfälle skriver the Guardian.

Eva SolérSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons