Annons

Även VM-kvartsfinalen visas på storbild i Osby

OSBY Succésatsningen fortsätter så länge Sverige är kvar i turneringen.
Osby • Publicerad 5 juli 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Centralparken, Osby, Sverige, VM
Centralparken, Osby, Sverige, VM

Citysamordnaren Jimmy Ekborg och Osby shopping, som ligger bakom satsningen på att visa Sveriges VM-matcher på storbildsskärm i centralparken i Osby, bjuder in alla som vill till parken på lördag för att se kvartsfinalen mot England.

Det blir samma koncept som senast?

Annons

– Ja, absolut. Eller, det blir ännu bättre. Vi har helt nytt ljudsystem, konsertsystem, som ljudet blir ännu bättre, säger Jimmy Ekborg.

Hur många tror det att det kommer till centralparken på lördag?

– I alla fall 1 000-1 500, det vill säga minst 500 fler än senast. Alla är välkomna, ta med en stol under armen och ett glatt humör, säger Ekborg, som vill tacka kommunen och parkförvaltningen.

– Ja, jag är oerhört tacksam, kommunen – framförallt park och gata – har ställt upp enormt och hjälpt till med allt, säger han.

Hur tror du det går i matchen?

– 1–0 till Sverige,

Matchen Sverige-England börjar klockan 16 på lördag.

Och om Sverige vinner och går vidare till semifinal blir det ny folkfest framför storbildsskärmen i parken, lovar Jimmy Ekborg.

– Så länge Sverige är kvar i VM visar vi deras matcher i centralparken, säger han.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons