Annons

Lägenheterna i kv. Magasinet

Hässleholm Tisdagens artikel om K-Fastigheters byggplaner i Hässleholm saknade uppgifter om hyresnivåerna på lägenheterna, något som läsare efterlyst.
Hässleholm • Publicerad 5 juli 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Tisdagens artikel om K-Fastigheters byggplaner i Hässleholm saknade uppgifter om hyresnivåerna på lägenheterna, något som läsare efterlyst.

Här är ytterligare uppgifter om de 29 lägenheter som håller på att byggas på Löjtnant Granlunds Väg 18, kvarteret Magasinet.

Annons

Huset är åtta våningar och innehåller 29 lägenheter på tre rum och kök respektive två rum och kök, varav en trerummare i markplan med uteplats. De övriga har stora balkonger.

Varmhyran för lägenheterna är: 3 rum och kök våning 1, 8 800 kr/månad. 2 rum och kök, våning 2-8, 8 350 - 8 950 kronor/månad. 3 rum och kök, våning 2-8, 9 350 - 10 150 kronor per månad.

Hyresnivåerna är samma som de i det gula femvåningshuset i Officersparken.

Mer info på www.k-fastigheter.se.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons