Annons

Alexander Ehnberg spelar vidare i Röke

Sport • Publicerad 24 juli 2018 • Uppdaterad 13 december 2021
Alexander Ehnberg har bestämt sig.
Foto: STEFAN SANDSTRÖM
Alexander Ehnberg har bestämt sig. Foto: STEFAN SANDSTRÖM

– Eller åtminstone preliminärt, säger Alexander Ehnberg, 25, om det faktum att eventuella studier på annan plats i Sverige skulle kunna omintetgöra en ny satsning på Röke.

– Jo, det finns en liten risk för det.

Annons

Alexander Ehnberg kom till Röke från Willands 2014 men hade då redan spelat ett par säsonger med Qpoolenlaget i unga år. Den här gången fick Rökelaget en given poänggörare som noterats för mellan 39 och 58 poäng under sina fyra säsonger. Toppsäsongen var 2016/17 när 20 mål och 38 assists gjordes på 27 matcher från Ehnberg klubba.

– En del poäng men det kunde varit bättre så jag är inte helt nöjd, säger Alexander Ehnberg som är bosatt i Höör.

– Hade ett möte med Richard Träff och nye tränaren Björn Larsson och jag tycker att det ser intressant ut med truppen den här säsongen.

– Tittar man på lagbygget så ser det kanske till och med lite bättre ut än vad man hade förväntat sig från början, tycker Ehnberg.

Förra säsongen blev något annorlunda för Alexander Ehnberg som dels fick spela många matcher som back och dels hade problem med ett diskbråck.

– Men ryggen har sakta blivit bättre även om jag inte har nån riktig koll på var felet egentligen ligger, säger Rökespelaren.

Och back eller forward då?

– Ja, säg det – jag har faktiskt inte pratat med Larsson och Träff om den saken, menar Alexander Ehnberg.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons