Annons

O-Ringen avslutas i dag med jaktstart

Sport • Publicerad 26 juli 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Pan-Kristianstads Elin Carlsson fick till sin bästa placering under veckan då hon sprang in på 16:e plats. Något som betydde att hon avancerade sju placeringar upp till en till 18:e plats inför dagens jaktstart. Systern Nelly blev 61:a och är 48:a inför avslutningen.

Precis som under onsdagen fick OK Pan-Kristianstad en segrare även på torsdagen. Andreas Nilsson upprepade sin seger från i måndags med att även vinna i går i klassen etappstart-svår 3,5. Victor Modig blev tvåa i etappstart-medelsvår 3,3 medan det blev tredjeplatser till Peo Bengtsson (H85) och Emma Bergman (D21 kort-1.

Annons

FK Göingarnas bästa placering under torsdagen blev en 13:e plats genom Louise Axelsson i D45 kort-1. 17:e plats blev det till både Svante Selin (H13) och Hjalmar Axelsson (H12). Den sistnämnda är bäst placerad sammanlagt då han är tolva inför slutetappen.

I H20 elit blev Fritjof Axelsson 71:a och är 65:a inför avslutningen medan Hilda Axelsson var 74:a och är totalt 63:a efter fyra etapper.

Magnus Rydlund var med sin 17:e plats den som lyckades bästa av deltagarna från Hässleholms OK. Bäst placerad inför dagens sista etapp är Björn Lövdahl i H21 motion som är på 20:e plats.

Per Arne Evaldsson från OK Gynge var 48:a i H65 och är 35:a inför den stora finalen i dag fredag.

OK Torfinns Karin Lexell blev sexa under gårdagsetappen i klassen D80 och har även samma placering sammanlagt. Bengt Evaldsson kom elva i H85 men avancerade trots det upp på till åttondeplatsen.

OK Tyringes Margarta Olsson var 35:a i etappstart-medel 3,3. För klubbkamraten Barbro Martinsson blev det en 41:a plats i D65 kort.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons