Flottan seglade ifrån Vinslöv

handboll Vinslövs HK hade ingenting att hämta i Karlskrona – Flottan var klassen bättre och seglade ifrån till 33–21.
Hässleholm • Publicerad 2 februari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Matchen i Brinova Arena var hemmalagets i 60 minuter. Vinslövs Johanna Johansson gjorde visserligen matchens första mål men det var också enda gången gästerna var i ledning.

Flottan hade skaffat ett järngrepp om matchen med 15–7-ledning i pausen.

Hemmalaget gjorde ett nytt ryck direkt i andra halvlek och skaffade sig ett försprång med tio, elva, tolv bollar. Hemmatjejerna tog en komfortabel seger med 33–21.