Annons

Ronaldo utreds av polis – reste till skidort

Publicerad 28 januari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Cristiano Ronaldo. Arkivbild.
Cristiano Ronaldo. Arkivbild.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo utreds av italiensk polis misstänkt för att ha brutit mot landets reserestriktioner. Det bekräftar polisen i Valle d'Aosta för nyhetsbyrån Reuters.

Juventusspelaren uppges ha åkt till skidorten Courmayeur, 150 kilometer nordväst om Turin, för att fira flickvännen Georgina Rodriguez födelsedag. Han ska då ha rört sig mellan två orangea zoner, Piedmont och Valle d'Aosta, vilket är förbjudet under rådande restriktioner.

Annons

Rodriguez publicerade ett videoklipp i sociala medier på paret på en snöskoter, en video hon senare tog bort men som plockades upp av italienska medier. Paret riskerar nu 400 euro i böter, drygt 4 000 kronor.

35-årige Ronaldo har hamnat i blåsväder tidigare i samband med att han testades positivt för covid-19 inför Nations League-matchen mot Sverige i höstas. Då testade han positivt i Portugal men återvände till Italien för att fullfölja sin karantän där.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons