Annons

Vad betyder jästextrakt?

Hässleholm \"Perfekt för den fabrikant som vill undvika mononatrium-glutamat eller någon av de andra ifrågasatta smakförstärkningarna med E-nummer.
Hässleholm • Publicerad 8 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

"Perfekt för den fabrikant som vill undvika mononatrium-glutamat eller någon av de andra ifrågasatta smakförstärkningarna med E-nummer. Ingrediensen, som framställs ur jästsvampar och formellt inte betecknas som en tillsats, innehåller en hög halt av glutamat och har därför en smakförhöjande effekt".

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons