Annons

NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 18 år fyller den 17 april Selina Gottschalk på Stockholmsvägen i Perstorp.
Publicerad 16 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Perstorp 2007-05 23. Linda Gottschalk ‰r troligen den yngste medlemmen i det kommunala handikapprÂdet.
Perstorp 2007-05 23. Linda Gottschalk ‰r troligen den yngste medlemmen i det kommunala handikapprÂdet.

18 år fyller den 17 april Selina Gottschalk på Stockholmsvägen i Perstorp. Hon går omvårdnadsprogrammet på Victum hälsogymnasium i Helsingborg och är engagerad i Hörselskadades riksförbund samt Handikapprådet i Perstorps kommun. På fritiden pluggar hon till körkortet, umgås med sina kompisar och sitter vid datorn. Målet är att i framtiden arbeta med människor, kanske med massage. Selina beskriver sig som en glad, positiv och omtänksam person. Familjens labrador Wilda gör henne glad. Arg blir hon över sin lillebrors tjat och orättvisor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons