Annons

Olaga hot mot sågverk

Hässleholm Polisen larmades till platsen vid 11-tiden på förmiddagen.
Hässleholm • Publicerad 3 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Polisen larmades till platsen vid 11-tiden på förmiddagen. Enligt polisen blev det bråk kring en affärsuppgörelse sedan de hotfulla männen krävt mer betalt än vad som var överenskommet. Bland annat försökte männen köra över ägaren och en anställd med en bil. När polisen kom till platsen hade männen redan lämnat platsen. En anmälan om olaga hot är dock gjord. Ingen person kom till skada.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons