Annons

Ny politisk organisation

Nyheter Förändringens vindar blås lite varstans i samhället.
Publicerad 12 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Förändringens vindar blås lite varstans i samhället. Så även inom Perstorps kommun där den Parlamentariska gruppen haft en inledande diskussion kring hur kommunens organisation kan förändras. Inledningsvis är det den politiska sidan som berörs. När den väl landats fortsätter arbetet med att se över tjänstemannaorganisationen vilket kan resulterar i en gemensam förvaltning. – Det behövs en förändring. Och med tanke på de tuffa besparingar kommunen står inför vore det fel att inte ändra i den politiska organisationen. Några konkreta förslag är ännu inte framtagna men det kan exempelvis bli aktuellt med en minskning av antalet leda, över från 35 till 31, säger kommunstyrelsens ordförande Ulrika Thulin (S). Tanken är att den nya organisationen ska börja gälla från den 1 januari 2011.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons