Nära anhörig anhållen för mordet i Vollsjö

Nyheter Det är fynd från brottsplatsen i kombination med uppgifter från förhören som ledde fram till ett gripande på onsdagskvällen.
Publicerad 6 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det är fynd från brottsplatsen i kombination med uppgifter från förhören som ledde fram till ett gripande på onsdagskvällen. - Men närmare vad det är går vi inte in på i nuläget, säger Lars-Håkan Lindholm. Gripandet ska ha gått lugnt till väga. Den anhörige anhölls senare efter beslut av åklagare Bengt Åsbäck, men nekar till brott. Är ni säkra på att ni har rätt person nu? - Vi får se framöver vad som händer och sker. Men vi låser oss inte fast i undersökningen utan jobbar vidare, säger Lars-Håkan Lindholm. Den misstänkte sitter anhållen i Ystad och ska förhöras igen men det är oklart om det blir idag eller längre fram.

Henrik LindahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.