Annons

Marginell förbättring i färsk skatteprognos

Nyheter Det säger kommunalrådet Anders Pettersson (C).
Publicerad 20 augusti 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det säger kommunalrådet Anders Pettersson (C). Jämfört med förra prognosen från i våras får Osby kommun 3,4 miljoner kronor mer i skatteintäkter. Men det betyder att kommunen fortfarande ligger 13 miljoner kronor under den budget för 2009 som antogs i november förra året. – Vi tvingas ta ett underskott i årets bokslut. Var det hamnar är svårt att säga, men det kan bli 10-15 mijoner kronor, säger Anders Pettersson. Under 2010 beräknas kommunens intäkter bli 27 miljoner kronor lägre jämfört med flersårsbudgeten från november i fjol. För 2011 pekar prognoserna på en försämring med 35 miljoner kronor i förhållande till den liggande budgeten.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons