Annons

//Obs ändrad version// Två skadades i trippelolycka

Nyheter Plötsligt kom bakre grinden från en släpvagn med våldsam kraft flygande mot bilen.
Publicerad 1 september 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Släpvagnsgrinden flög med stor kraft in i vindrutan på den bakomvarande bilen.
$BYLINE_ON$Foto: ANDERS GRÖNLUND$BYLINE_OFF$
Släpvagnsgrinden flög med stor kraft in i vindrutan på den bakomvarande bilen. $BYLINE_ON$Foto: ANDERS GRÖNLUND$BYLINE_OFF$

Plötsligt kom bakre grinden från en släpvagn med våldsam kraft flygande mot bilen. Den kvinnliga föraren tvärbromsade och i samma stund som metallgallret krossade vindrutan blev hennes bil påkörd bakifrån av ett tredje fordon.Trippelolyckan ägde rum strax öster om Boalt på måndagsförmiddagen. Det var enligt uppgift i samband med ett möte som ett personbilsekipage på väg mot Lönsboda plötsligt tappade släpvagnens bakre läm. Metallgrinden törnade först mot den mötande bilens vänstra framlykta och virvlade sedan upp mot vindrutan där ett stort hål slogs upp precis mitt för förarplatsen Den 35-åriga Lönsbodakvinna som satt bakom ratten kunde själv ta sig ur bilen. Hon blödde från händerna av glassplittret och chockades kraftigt. Hon visade inte några tecken på ryggskador men försågs som försiktighetsåtgärd med en nackkrage. Föraren av den tredje bilen, en Osbybil, klagade efter ett tag över smärtor i ryggen och även han fördes i ambulans till sjukhus. Släpvagnen, hemmahörande i Hässleholmstrakten, var lastad med bland annat en gräsklippare. Polisutredningen får nu utvisa om det var något tekniskt fel eller slarv med låsningen som orsakade att den lossnade.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons