Annons

Höns stulna och dödade

Hässleholm I helgen såg familjen hur några barn sprang på åkern nära fastigheten.
Hässleholm • Publicerad 25 november 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

I helgen såg familjen hur några barn sprang på åkern nära fastigheten. Någon dag senare hittade familjen en höna ihjälslagen. Fyra andra hönor saknades och familjen misstänker att också de fåglarna dödats innan de försvann eftersom det intill inhägnaden låg stenbumlingar och påkar som kan antas ha använts som tillhygge. Familjen uppger i anmälan att man utsatts för brott vid flera olika tillfällen den senaste tiden. Lösspringande hundar har bitit ihjäl två av familjens tuppar och flera saker har också stulits från gården.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons