Annons

Kalle öppnade lugnt i Karlstad

Sport Hässleholmaren Per \"Börje\" Andersson är co-driver till Mikael Lindqvist som siktar på att vinna SM i den trimmade fyrhjulsdrivna klassen i år.
Sport • Publicerad 12 februari 2010 • Uppdaterad 30 november 2021

Hässleholmaren Per "Börje" Andersson är co-driver till Mikael Lindqvist som siktar på att vinna SM i den trimmade fyrhjulsdrivna klassen i år. Men Lindqvist/Andersson var nästan 15 sekunder efter ledande Mats Jonsson på den första sträckan. Jonsson hade 1.44,2 i mål. Hässleholms MK:s Kalle Green och hans bror Morgan tog sig runt banan på 2.07,6 vilket vid 23.20-tiden gav honom en niondeplats i klassen, tolv sekunder bakom ledande Leif Peterson. – Vi tog det lugnt, fegade kanske lite eller körde på säkerhet. Vi ville ta oss runt. Nu är det igång, nu har nervositeten släppt, meddelar Kalle via mobilen från Karlstad. Klubbkamraten Jonas Olsson drabbades av problem direkt och kom i mål på 4.58,4.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons