OSS arrangerar Konsumpokalen Sprint 2011 på söndag

Tävlingen är uppdelad så att man på förmiddagen har möjligheten att simma 4st 25m och på eftermiddagen 4st 50m lopp, för att kora mästaren så räknar man ihop det totala antal FINApoäng som simmaren lyckats simma ihop under dagen. Förutom pokalen för den sammanlagda vinsten så delas medaljer ut till de tre bästa i varje gren. 32st OSS:are är anmälda till tävlingen och vi hoppas att den fina insatsen i Broby/Göingeplumset förra lördagen ska inspirera Osbysimmarna till bra tider och vi har stora förhoppningar att vi ska få behålla några av pokaler i Osby detta året. De klubbar som kommer att tävla i Osby på söndag förutom hemmaklubben är Markaryds SS, Älmhult SS, S71(Hässleholm), Tyringe SS, Trelleborg KS, Sösdala SS, Bjärnum-Vittsjö SS, SS Delfin(Broby). Osby Simsällskap hälsar alla hjärtligt välkomna ner till simhallen på söndag för att uppleva ungdomsidrott när den är som allra bäst.

Dagens fråga

Ska du se ett luciatåg på fredag?

Loading ... Loading ...