Annons

Stark andra halvlek av Glimåkra

Sport Glimåkra har haft en ganska tung start som nykomlingar i division IV och inför bortamötet gjorde Reinholdt Jonsson ganska stora förändringar med laget.
Sport • Publicerad 23 maj 2012 • Uppdaterad 24 november 2021

Glimåkra har haft en ganska tung start som nykomlingar i division IV och inför bortamötet gjorde Reinholdt Jonsson ganska stora förändringar med laget. – Vi ändrade inom laget och gick dessutom över från 4-3-3 till 4-4-2 och det fungerade strålande, menade han.Trots bra spel redan från början kom man ändå i underlägen när hemmalaget gjorde 1-0 tio minuter före paus.– Klart att det kändes lite tungt i det läget, erkände Reinholdt Jonsson vars lag dock lyfte sig ytterligare i andra halvlek.Kvitteringen lät dock vänta på sig och kom först tio minuter före slutet när inhopparen Markus Johansson nickade in kvitteringen efter en hörna.– Psykologiskt viktigt att vi fick den här poängen, menade Glimåkratränaren som hittade mycket positivt att ta med sig. – Bland annat det sättet som vi ägde boll i andra halvlek och den inställning som killarna visade.Extraplus i ett bra Glimåkrakollektiv till målvakten Oliver Blennborn och målskytten Markus johansson. Veberöd-Glimåkra 1-1

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons