Annons

Årsmöte i PRO Osby

Osby PRO Osby höll sitt ordinarie årsmöte på traditionellt vis den 19 februari på Ekebo där föreningen bjöd på semla med kaffe till årsberättelse.
Osby • Publicerad 20 februari 2013 • Uppdaterad 13 december 2021
Lars-Olof Nilsson
Lars-Olof Nilsson

PRO Osby höll sitt ordinarie årsmöte på traditionellt vis den 19 februari på Ekebo där föreningen bjöd på semla med kaffe till årsberättelse. ekonomisk berättelse och val. Resultatet av föregående års verksamhet lades med godkännande till handlingarna. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Mötet beslöt att omvälja Anne-Marie Axelsson som ordförande för ytterligare två år. De styrelseledamöter som stod för omval hade ställt sig till förfogande för ytterligar en period. PRO Osby har ett omfattande friskvårdsprogram med gymnastik på Aktiv center, stavgång, boule, bowling m.fl. liknande aktiviteter. Särskilt har under året uppmärksammats kampen för att kunna fortsätta att bedriva vattengymnastik i varmvattenbad. Även danstillställningarna i Folkets Park i Glimåkra har haft en framgångsrik säsong. Studiecirklarna har handlat om både nutid såväl som dåtid. Kurser i Datakunskap har varvats med ”Ung på 50-talet”. Resorna har haft ett varierat utbud med långresor såväl som kortresor till närmre mål inom vår egen kommun. Då den anlitade underhållaren fått förhinder på grund av sjukdom fick PRO Osbys egen kör rycka in. Kören presenterade ett allsångsprogram, som fick avsluta ett väl genomfört årsmöte.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons