Annons

Adde Malmberg kommer på återbesök

Kultur och Nöje Två favoriter i repris och en efterlängtad – så kan man beskriva de tre komiker: Thomas Petersson, Adde Malmberg och Kristoffer Appelqvist, som i vår gästar Snapphanebygdens Comedy Club, Snack.
Publicerad 27 november 2015 • Uppdaterad 25 november 2021

– Vi är mycket nöjda med den här konstellationen. Både Thomas och Adde har varit hos oss förut, 2011 tror jag det var, och då hade vi fullt hus. De är ju gamla i gamet samtidigt som de håller sig ständigt aktuella, säger Pierre Mathisson som ansvarar för Snacks bokningar.Thomas Petersson gästar Snack den 8 mars medan Adde Malmberg avslutar vårsäsongen den 12 april. Kristoffer Appelqvist är en komiker Snack länge haft på sin önskelista. Nu får han äran att inleda säsongen – den 9 februari ställer han sig på Snacks scen i källaren på Farozon i Hässleholm.

Var är kvinnorna?– Vi försöker få en bra blandning, men den här gången funkade det inte, säger Pierre Mathisson.Snack på Farozon är numera ett väl inkört koncept, som uppskattas av både publik och komiker.– Hösten har varit fantastisk, det var smockfullt både när Möns Möller och Thomas Järvheden var här. Vi har också känt de senaste säsongerna att vi får de komiker vi vill ha och den stämning vi varit ute efter, säger Pierre Mathisson.

bild 1/3
Kristoffer Appelquist. pressbild
Adde Malmberg. Foto: Håkan Larsson
Thomas Petersson. Foto: Stefan Sandström/arkiv
Kristoffer Appelquist. pressbild
Adde Malmberg. Foto: Håkan Larsson
Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons