GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Greps efter slag mot kvinnor

Osby En man född 1988 ska i en bostad i Östra Genastorp ha utdelat knytnävsslag mot två kvinnor i onsdags kväll.
Osby • Publicerad 13 maj 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

En man född 1988 ska i en bostad i Östra Genastorp ha utdelat knytnävsslag mot två kvinnor i onsdags kväll.

Polisen larmades till bostaden och grep där mannen. Efter förhör släpptes han på fri fot. Mannen är misstänkt för misshandel.

Nils Jönsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.