Stopp på väg 24 nordväst om Hässleholm

Trafik Det är just nu stopp på väg 24 från Blaholma S till Bälinge Ö i riktning mot Örkelljunga.
Publicerad 2 juni 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

Orsaken är en trafikolycka med lastbil med tillkopplat släp som vält i höjd med Röke, i norrgående körriktning. Enligt räddningstjänsten har lastbilen, som var olastad vid tillfället trasslat in sig i vajerräcket.. Inget läckage rapporteras från platsen.

Lastbilschauffören ska inte ha behövt sjukhusvård efter olyckan..

Trafikverket har i nuläget ingen prognos om när vägen är åter fullt framkomlig. Välj om möjligt annan väg. Trafiken leds under bärgningsarbetet växelvis förbi olycksplatsen. Enligt polisen är prognosen att vägen åter ska vara framkomlig vid 09.40-tiden.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.