Göingar nöjda med skolan

Östra Göinge Svaren på vårens enkäter med frågor om trygghet, lärande, bemötande och aktiviteter i kommunens utbildningsverksamheter har ordningsvakterv kommunen och visar att de flesta är mycket nöjda med skola, fritidshem och förskolor.
Östra Göinge • Publicerad 30 juni 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Svaren på vårens enkäter med frågor om trygghet, lärande, bemötande och aktiviteter i kommunens utbildningsverksamheter har ordningsvakterv kommunen och visar att de flesta är mycket nöjda med skola, fritidshem och förskolor.

Anna Persdotter
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.