Annons

Ny vision för Hässleholmsfest

Hässleholm • Publicerad 18 augusti 2016 • Uppdaterad 13 december 2021
Ifjol lyckades Viktor Johansson med flera genomföra Hässleholmsfesten. I år har dessvärre intresset från publiken sviktat och inte fler än 150 personer har köpt biljett i nuläget. Således har arrangörerna valt att ställa in.                     foto: Kajsa Wall/Arkiv
Ifjol lyckades Viktor Johansson med flera genomföra Hässleholmsfesten. I år har dessvärre intresset från publiken sviktat och inte fler än 150 personer har köpt biljett i nuläget. Således har arrangörerna valt att ställa in. foto: Kajsa Wall/Arkiv

När Norra Skåne är på plats i Djupadalsparken på onsdagseftermiddagen så står den lilla scenen där bland annat Daniel Lemma kommer spela klappad och klar.

Annons

Ibland de aktiva finns Viktor Johansson, projektledare och festivalgeneral, och kulturchef Anders Rosengren från Hässleholms kulturförvaltning.

- Vi har snart sålt 2000 biljetter, berättar kulturchef Anders Rosengren.

Även om förra årets Hässleholmsfest på Hässleholmsgården var en stor succé så ville arrangörerna inte att det skulle bli en favorit i repris.

Efter en sommar av ett flertal anmälda sexuella ofredanden på festivaler runt om i Sverige så kommer Hässleholmsfestivalen att tänka extra mycket på säkerheten.

Annons

Men i år har man bestämt sig för att slopa den idén. Istället kommer det serveras både mat och dryck från Farozon, Harrys och The Bishops Arms.

Kajsa WallSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons