GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Litteraturpriset till Bob Dylan

Publicerad 13 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Klockan 13 på torsdagen kom beskedet:

— The Nobel Prize (@NobelPrize) 13 oktober 2016

7 bilder
Bob Dylan, Årets Nobelpristagare i litteratur 2016.
Strax efter klockan 13 meddelades av Bob Dylan fått årets Nobelpris i litteratur.
Foto: AP Photo/David Vincent, file
Bob Dylan 1966.
Foto: TT
Foto: TT
Foto: TT
Foto: TT
Bob Dylan, Årets Nobelpristagare i litteratur 2016.
Strax efter klockan 13 meddelades av Bob Dylan fått årets Nobelpris i litteratur.
Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.