GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växelfen orsakar störningar på södra stambanan

Publicerad 24 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Orsaken är ett växelfel vid Frinnaryd söder om Tranås som påverkar fjärrtåg Stockholm C-Nässjö/Malmö/Köpenhamn samt Krösatågen Tranås-Nässjö/Växjö/Jönköping.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.