GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kostnader för stafettsocionomer ökar

Publicerad 25 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Kostnaden har trefaldigats de senaste åren och i år kan slutnotan landa på 250 miljoner kronor bara för de 40 största kommunerna.

SVT:s kartläggning visar att kostnaden stigit från 40 miljoner kronor 2013 till 164 miljoner 2015.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.