GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Clinton leder i fler delstater

Nyheter Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton tar ledningen i allt fler delstater.
Publicerad 26 oktober 2016 • Uppdaterad 25 november 2021

Clinton leder nu i 23 delstater med sammanlagt 272 delegater, medan den republikanske kandidaten Donald Trump leder i 20 stater med totalt 126 delegater. För en månad sedan var ställningen 198-165 till Clintons fördel.

[YouPlaySinglePlayer video="150,479,108728" ]

— CNN Politics (@CNNPolitics) 26 oktober 2016

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.