GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Järnvägen prio för Fritzon

skåne Det finns starka skäl för att bygga ut E6 till fler filer, tycker regionstyrelsens ordförande Henrik Fritzon (S).
Publicerad 12 december 2016 • Uppdaterad 24 november 2021

‑ Jag vet själv hur det är i rusningstid på motorvägen mellan Malmö och Helsingborg. Men det är godstrafiken som belastar E6. Därför är det viktigt att få över mer gods från väg till järnväg. Det är viktigt att vi prioriterar järnvägen.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.