Nibe köper kanadensiskt

Markaryd Nibe förvärvar kanadensiska värmepumpsföretaget CGC Group of Companies Inc.
Hässleholm • Publicerad 15 februari 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Nibe förvärvar kanadensiska värmepumpsföretaget CGC Group of Companies Inc. Nibe Industrier AB har förvärvat hälften av aktierna i värmepumpsföretaget CGC Group of Companies Inc., Ontario, Kanada, med optionsrätt att förvärva resterande aktier senast våren 22.

Företaget har cirka 80 anställda, omsätter cirka 120 miljoner kronor om året och har en rörelsemarginal på 19 procent. Under välkända varumärken riktar CGC sig framförallt mot kommersiella fastigheter.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.