GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Masturberade inför flicka på offentlig buss

Sjöbo/Lund En blottande man masturberade under midsommarafton intill en flicka på en offentlig buss. Polisen välkomnar alla tips som kan leda till att han hittas och grips.
Lund • Publicerad 24 juni 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Bussen på bilden har ingenting med bussen i artikeln att göra. Foto: TT
Bussen på bilden har ingenting med bussen i artikeln att göra. Foto: TT

Händelsen inträffade strax innan midnatt på midsommarafton. En 17-årig flicka satt långt bak på bussen från Lund till Sjöbo när en man i 35-årsåldern hoppade på och satte sig mitt emot.

Flickan trängde sig då förbi mannen, gick längre fram i bussen och ska där ha berättat om händelsen för ett par.

Händelsen polisanmäldes, men då hade den masturberande mannen redan hunnit avvika från bussen i Sjöbo.

Flickan hade aldrig sett den masturberande mannen tidigare. Polisen har dock fått tydliga signalement om hur han ser ut, och letar just nu efter en man i 30-35-årsåldern med blont, axellångt hår, blå-vit mössa och mörk jacka.

Polisen kommer nu att höra vittnen och se ifall det fanns några övervakningskameror på bussen som kan ha fångat mannen på bild.

Jenny Strindlöv
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.