GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pojke skjuten med med flera skott på HVB-hem

Inrikes En pojke sköts med flera skott på ett HVB-hem i helgen. Ingen person har gripits för dådet.
Publicerad 31 juli 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var i ett villakvarter i Tyresö i lördags kväll som en 16-årig pojke skottskadades allvarligt på ett hem för ensamkommande unga.

Polisen har förhört flera personer, men ingen har gripits.

En pistol ska enligt uppgift till Aftonbladet hittats i ett skogsområde i närheten av brottsplatsen, men det är inget som bekräftats av polis.

Jenny Strindlöv
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.